Abazović oktrio Đukanovićev dug; Milo demantuje

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović tvrdi da predsednik Milo Ðukanović državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza.

“Dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Milo Ðukanović duguje 12,4 miliona evra poreza državi”, napisao je Abazović na svom nalogu na Tviteru.

Naveo je i da je “Sada valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti…”.

“Nema više nedodirljivih”, poručio je Abazović, koji je uz poruku objavio i podatke o blokiranim pravnim licima sa portala Centralne banke Crne Gore.

Ðukanović demantovao Abazovića, dug je laž i prevara
Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović demantovao je danas navode potpredsednika Vlade Dritana Abazovića da državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza, i poručio da je to “najobičnija laž i prevara”.

“Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Ðukanović, ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu”, napisao je Ðukanović na svom Tviter nalogu.

Abazović je ranije danas na svom Tviter nalogu objavio da predsednik Ðukanonvić dok, kako je naveo, priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza.

Izvor: b92.net/tanjug