Aleksandar Karađorđević čest je gost kod Tramp

– Srpski prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ima dobre kontakte sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, otkrio je gostujući u BN TV direktor Instituta za strateške studije u Vašingtonu Gregori Kopli.

Odgovarajući na pitanje da li zna nekog Srbina koji poznaje Trampa i ima kontakte sa njim, Kopli je odgovorio: – Apsolutno da! To je srpski prestolonaslednik Aleksandar Krađorđević.

“On je imao nebrojene posete kod Trampa i njegove supruge Melanije, koja je takođe sa ovih prostora, tako da neka vrsta dijaloga i razgovora već postoji što samo može da pomogne predsedniku Trampu da shvati ovu situaciju. Verujem da dobra Vlada to može da iskoristi, tu činjenicu da ljudi oko prestolonaslednika već imaju dobru poziciju kod Trampa, kako bi ostvarili što bolju saradnju i komunikaciju sa Belom kućom”, rekao je Kopli.

Prema njegovim rečima, za Srbiju je prosto imperativ da Tramp bude ponovo izabran, jer je on jedan od retkih koji želi da učini nešto dobro za Balkan, a posebno za Srbiju.

“I da naglasim još jednom, ovo je odlična šansa za Srbiju, jer je princ Aleksandar spreman i čeka kako bi služio na dobro srpskom narodu”. zaključio je Kopli tokom gostovanja u programu BN TV.

BN TV