Bilja Krstić i “Bistrik” su za večeras spremili poseban repertoar

Prva dva dana Beer Fest-a su prošla sa nekim od nezaboravnih nastupa za Beogradsku publiku.

Pojedini članovi naše redakcije su imali priliku da posete ovogodišni Beer Fest festival i po njihovim rečima svi koji su bili su se odlično provodili, posebno onda kada je njihov omiljeni bend trebao da zasvira.

Piva hrane i muzike je bilo sasvim dovoljno, i za svačiji ukus.

Večeras na glavnoj bini možete čuti “Magnifico”, “Blaža i kljunovi”, “Bistrik”, “Van Gogh” i “Atheist Rap”, dok na alternative stage-u nastupaju “Zona B”, “Kojoti”, “Čovek bez Sluha”, “Zoster”, ” Cotton Pickers” i drugi.

U nastavku možete pročitati šta Bilja Krstić i “Bistrik” imaju da poruče povodom ovogodišnjeg festivala i njihovog večerašnjeg nastupa:

“Prvi nastup na Beer Fest-u “Bistrik” je imao 2010 godine i rado ga se sećam. Publika je i te godine kao i na svakom sledećem nastupu “Bistrik-a” na Beer Fest-u (2012, 2014 i 2016) pevala sa nama. Za ovogodišnji nastup smo napravili poseban repertoar. Odlučili smo da izvedemo pesme koje publika uglavnom prepoznaje, naziva ih “hitovima” . Ritam našeg nastupa biće malo brži od uobičajnog koncertnog nastupa koji održavamo, prilagodićemo se festivalu piva :). 

Pridružite nam se 17.avgusta na glavnoj bini od 20.00 časova. “

Autor teksta: Vukašin Janković