“Brkovi” predviđaju totalnu ludnicu i odličan provod na Belgrade Beer Fest-u

Iako je loše vreme pokvarilo planove mnogih a između ostalog i sprečilo Džonija Mara da održi svoj nastup na ovogodišnjem Beer Fest-u, sve ostalo ide kao po planu i nezaboravna atmosfera je gotovo sigurna.

U prethodnom članku smo ćaskali sa grupom Negative u vezi ovogodišnjeg festivala, a u ovome pitali smo momke iz Zagreba šta oni misle, kako će proći ovaj petak.

U ovome članku za čitaoce Restart Magazina ćaskamo sa grupom „Brkovi“.

Šta mislite kako će proći ovaj petak i da li ste uzbuđeni za nastup?

Pre svega večeras očekujemo preko 100.000 dobro raspoloženih ljudi, totalnu ludnicu i odlican provod.  Prošli put je atmosfera bila nadrealna, nadam se da će i ovog puta biti tako nezaboravno.

Uzbuđjeni je preskromna riječ. Imamo tremu od trenutka kada smo saznali da nastupamo. Beer Fest je ipak kruna naše ljetne koncertne sezone. Nigde u okolici ne možete nastupiti pred toliko ljudi.  

Kakve pesme ste nam spremili?

Naš set traje 75 min. Odabrat ćemo pjesme koje mislimo da najbolje izvodimo, a ujedno se nadamo da će se svidjeti i publici.

Šta očekujete od organizacije ove godine, kao i o drugim nastupima?

Organizaciju mogu komentirati nakon festivala jer ćemo tek tada imati potpuni dojam. Desile su se određene promjene, dodane su nove bine, sada ih je 4 ako se ne varam. Vidjet ćemo hoće li to raširiti ili razvodniti priču.

Ne bih izdvajao nikoga od izvođača. Mi ionako malo koga stignemo pogledati od kolega jer smo skoncentrirani isključivo na svoj nastup.

Šta “Brkovi” imaju od planova za dalje?

Nakon Beer Fest-a se bacamo na uvježbavanje novih pjesama i odlazak u studio. Za jednu od tih pjesama planiramo snimiti spot.  Očekuje nas dosta nastupa do kraja godine, a već su neki potvrđeni i za 2020. Bit će zanimljivo u svakom slučaju.

Pitali smo i ostale pa ćemo i vas: Koja piva najviše volite?

Tomac voli craftove, a Šarac i ja (Shamso 69) vise klasične lagere. Prasac i Žorž piju sve jer za dobru svinju nema loseg napoja 🙂

Prijatelj drži pub u Beogradu i stalno me nagovara na craft, ali ja sam što se tiče Srbije i dalje vjeran Zaječarcu 🙂

Hvala momcima iz “Brkova” na ovoj ijavi za naš portal i želimo im svu sreću na večerašnjem nastupu.