Bulut i Majstorović: Cilj je da pobedimo sve do kraja

Srpski basketaši Dušan Domović Bulut i Dejan Majstorović posle današnjih pobeda istakli su da se tim još uigrava ali da je najvažnije što su današnjim pobedama izborili plasman u polufinale i da se plan ostvaruje. Iastakli su da im je posebna želja da pobe sve utakmice do kraja takmičenja.

Srbija je, nakon današnjih pobeda protiv Japana i Letonije, obezbedila plasman u polufinale Olimpijskih igara, izvesno kao prvoplasirana jer je jedina neporažena ekipa na turniru sa skorom 6-0.

“Najvažnije je da smo u polufinalu. Ova ekipa je tek dva meseca zajedno, polako se uigravamo, pre toga smo bili rivali, sad smo zajedno. Idemo da pobedimo sve do kraja”, rekao je Bulut novinarima u Tokiju.

Majstorović je takođe istakao da je cilj da se dobiju sva tri meča do kraja.

“Loše sam krenuo ovaj meč protiv Letonije, ali posle smo zaigrali dobru odbranu i otvorilo se. Sa njima je uvek teško, nema opuštanja ni kad je 20:10. Plan je bio da odemo direktno u polufinale, znači utakmica manje, ali želja je da dobijemo sve do kraja”, istakao je Majstorović.

Srpski basketaši u poslednjem kolu grupne faze igarju sutra protiv Rusije (11 sati), a polufinale i finale su na programu u sredu.

Izvor: rts.rs