Cenzura u Engleskoj: Zabranjen intervju Jirgena Klopa

Cenzura u Engleskoj!

“Skaj sports” nije prikazao intervju trener Liverpula Jirgena Klopa nakon meča sa Lesterom, u kome je Nemac žestoko kritikovao TV kompanije, vlasnike prava prenosa, zbog sistema takmičenja i pretrpanog rasporeda.

“Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi”, poručio je Klop u izjavi za “Skaj”, televizijsku kuću koja zajedno s “BT Sportom” prenosi utakmice.

“Skaj” nije prikazao intervju s Klopom, ali je to uradio američki NBC. 

“Ako nastavimo igrati sredom i četvrtkom uveče u evropskim kupovima i za reprezentacije, pa onda opet subotama i nedeljama u podne u Premijer ligi, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa zdravih 11 igrača. To nije samo problem Liverpula, to se itekako tiče i engleske reprezentacije”, grmio je Klop. 

“Ne mogu verovati da u ovako specifičnoj godini mi moramo uopšte razgovarati o nužnosti promena. Svi igrači govore da je ovo izrazito teško i stvarno je tako, ali se ništa ne menja. Ove sedmice mi igramo u sredu uveče protiv Atalante i već u subotu u 12.30 čeka nas gostovanje kod Brajtona. Razmišljam o tome da unapred pošaljem bodove u Brighton…”, kazao je Nemac.

Izvor: Vijesti.me