Da li je ovo najgori film godine?

Nova romantična komedija “Marry Me” (Ti si taj) u kojoj glavne uloge tumače Dženifer Lopez i Oven Vilson naišla je na surove reakacije filmskih kritičara, ali i publike.

Ket Valdez (Lopez) i nova atraktivna muzička zvezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, “Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.

Ipak, pred venčanje Ket saznaje da ju je izabranik prevario, pa tokom nastupa nasumično bira muškarca iz publike (Vilson) sa kojim će “stati na ludi kamen“. Ideja filma bila je da zabavi gledaoce predvidivom romantičnom komedijom, ali ako je suditi po komentarima i reakcijama filmskih kritičara, ovo ostvarenje nije uspelo ni to.

Dajući filmu jednu od pet zvjezdica, “Gardijanov” kritičar Piter Bredšo nije imao milosti, pa je Lopezovu nazvao “potpuno neduhovitom”.

Ni za Ovena Vilsona nije imao reči hvale, pa ga je okarakterisao kao “robotski dosadnim”.

Slične komentare imala je i publika: na društvenim mrežama je gotovo jednoglasno mišljenje da film neće zaživeti i da ovo ostvarenje nije nešto što bi pogledali opet, a mnogi čak pretpostavljaju da je ovo najgori film godine, iako smo tek na početku.

Izvor: b92.net