Dženifer Aniston na Instagramu

Dženifer Aniston sada ima još više prijatelja nakon što je na Instagram postavila fotografiju na kojoj pozira sa glumcima koji su igrali u seriji „Prijatelji”.

Glumicu je za 12 sati zapratilo pet miliona pratilaca, pošto je postavila selfi sa Lisom Kudrov, Kortni Koks, Metju Leblankom, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem. Fotografiju je postavila nakon objave da će se „najpoznatiji prijatelji” sresti u kući Kortni Koks. „Sada smo i Instagram prijatelji. Ćao Instagram”, napisala je glumica.

Ubrzo je zbog velike navale pratilaca, došlo do tehničkih problema, pa je njen profil bio blokiran. Ona se našalila kako je „pokvarila Instagram”. Njenu poruku je lajkovalo osam miliona ljudi, dok je trenutno prati 7.1 miliona ljudi. Moguće je da za sada drži rekord najbrže rastućeg naloga na Instagramu. Prema Ginisovoj knjizi rekorda princ Hari i njegova supruga Megan su držali taj rekord u aprilu kada su se pridružili ovoj društvenoj mreži. Veruje se da je glumičin nalog oborio njihov rekord, ali za sada to nije potvrđeno. Maraja Keri, Kejt Hadson i Riz Viterspun su među prvima pozdravile Aniston na Instagramu.

„Jeee! Dobrodošla na Insta Džen!”, napisala je Viterspun.

Izvor: BBC na srpskom