Dženifer Aniston objavila fotografiju Ane Brnabić

Američka glumačka zvezda Dženifer Aniston na „Instagramu“ je skrenula pažnju javnosti na to koliko je važno da žene budu u politici. Među ženama iz javnog i političkog života čije je fotografije glumica objavila je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Dženifer Aniston poručila je svojim pratiocima na Instagramu da je izuzetno važno dati podršku ženama da se bave politikom.

„Dok je svet bio ometen bukom onih otpornih na promene, promene su se svakako događale“, navela je glumica u storiju i okačila fotografije predsednica, premijerki i žena iz javnog života iz svih krajeva sveta, među kojima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Zvezda serije Prijatelji objavila je fotografije nemačke kancelarke Angele Merkel, premijerki Škotske, Norveške, Singapura, Danske, Slovačke. Nemačka kancelarka Angela Merkel, premijerka Bangladeša Hasina Vazed i premijerka Norveške Erna SolbergNemačka kancelarka Angela Merkel, premijerka Bangladeša Hasina Vazed i premijerka Norveške Erna Solberg

Takođe, među jakim ženama koje je odabrala Dženifer bile su i njene sunarodnice potpredsednica SAD Kamala Haris i predsednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi, bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton, supruga nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel Obama.

Anistonova se nije zadržala samo na državnicama već je podsetila na značaj angažovanja švedske aktivistkinje Grete Tunberg, američke voditeljke Opre Vinfri i drugih.Bivša prva dama SAD Mišel Obama, bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton i potpredsednica SAD Kamala HarisBivša prva dama SAD Mišel Obama, bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton i potpredsednica SAD Kamala Haris

Izvor: rts.rs