Džoni Dep odustao od Holivuda?

Kako piše Dejli mejl (Daily Mail), slavni glumac, ali i muzičar, Džoni Dep udružio se s legendarnim giatristom Džefom Bekom kako bi snimili zajednički album koji će se navodno zvati “Hi Ho Silver Lining”.

Za Džonija je bilo sjajno vratiti se svojoj prvoj istinskoj ljubavi, a to je muzika. Džef je Džoniju bio veliki prijatelj u teškim vremenima, a odlazak iz Hoivuda bilo je upravo ono što je Džoniju trebalo, piše “Dejli mejl”.

Susret starih prijatelja i rokera događa se nakon što je Dep prošle godine izgubio slučaj u kojem je zbog klevete tužio list San (The Sun) i izdavače Njuz grup nnjuspejpers (News Group Newspapers, NGN), kao izvršnog urednika Sana Dena Vutona zbog teksta objavljenog u aprilu 2018. u kojem se o Depu pisalo kao o ‘zlostavljaču žena’ tokom sudskog procesa s bivšom suprugom Amber Herd, što je Dep oštro demantovao. U presudi od 2. novembra 2020. sudija Nikol rekao je da smatra da su te reči u tekstu “u suštini istinite”.

Posle presude, glumcu je prošlog meseca odbijena žalba na slučaj klevete protiv NGN-a, a Depovi advokati rekli su da se on lično “raduje iznošenju celovitih, neoborivih istinitih dokaza” vezanih uz drugi slučaju za klevetu u SAD, prenosi Headliner.

Dep je pre ovog susreta sa Bekom i rada na zajedničkom albumu već svirao u grupi Hollywood Vampires zajedno s Alisom Kuperom i Džoom Perijem.

I taman kada je “Hollywood Vampires” trebalo da krene na svoju prvu evropsku turneju, ona je otkazana zbog koronavirusa. Dep je s Bekom snimio obradu pesme Džona Lenona “Isolation”. To je ujedno bio i njihov prvi zajednički singl objavljen prošle godine.

Izvor: b92.net