Kin: Bruno nije kao Kantona

Roj Kin, bivši fudbaler Mančester junajteda, nastavio je sa kritikama na račun igre bivšeg kluba.

Posle poraza u polufinalu Liga kupa od Mančester sitija (0:2), Irac je apostrofirao da su zakazale prve violine tima, pre svih vezista Bruno Fernandeš.

Kin, koji je poznat po tome da je bez dlake na jeziku, rekao je za “Skaj Sports” kako je neosnovano porediti Bruna sa legendom Erikom Kantonom, iako je Portugalac u ovih godinu dana bio zaista fenomenalan.

Nije lako osvajati trofeje. Fernandeš je dobio niz pohvala do sada, naročito tokom proteklih nekoliko meseci, ljudi su ga poredili i sa Kantonom. On protiv Sitija njje uradio mnogo. Vrhunski igrači su najbolji u najvećim mečevima, to su Kantona i mnogi drugi radili i tako dolazili do trofeja. Junajtedu su potrebna bar još dva igrača i moraju da imaju taj pobednički mentalitet, da pobede u polufinalu. To nisu imali protiv Sitija“, poručio je Kin.

I Bruno je svestan da je podbacio kao i ceo tim sa “Old Traforda”.

Veoma sam tužan i razočaran što opet nismo stigli do finala. Imamo još za šta da se borimo, ali moramo da naučimo da greške ne smemo da ponavljamo. Potreban je napor da se napreduje, da bismo bili u stanju da se borimo za trofeje“, poručio je Portugalac.

Izvor: b92.net