Klop: Nevakcinisan igrač je pretnja po nas

Trener Liverpula Jirgen Klop najavio je da klub najverovatnije neće dovoditi igrače tokom zimskog prelaznog roka.

Klub je tokom leta pojačao samo Ibrahima Konate iz Lajpciga, a navijači su sve više nezadovoljni neaktivnošću Nemca na tržištu.

Pogotovo kada se zna da će Liverpul ostati bez Mohameda Salaha, Nabija Keite i Sadia Manea za vreme Afričkog Kupa nacija.

“To pitanje mi je postavljeno i na prethodnoj konferenciji za medije, ali nisam mnogo razmišljao o tome ako ćemo iskreno. U stiuaciji u kakvoj se nalazimo svaki igrač koji nije vakcinisan je pretnja za nas konstantno. Naravno da on ne želi da bude pretnja, ali tako je. Stoga bismo morali da se prilagođavamo. Morao bi da se presvlači u drugoj svlačionici, jede u drugoj kantini, vozi se u drugom prevozu u odnosu na ostale”, rekao je Klop.

Ne može se reći ni da je Klop prethodne zime bio preterano aktivan kada su u klub stigli Ozan Kabak i Ben Dejvis usled krize sa povredama štopera, te sličan scenario možemo ponovo očekivati.

Njegova ekipa je trenutno drugoplasirana sa bodom manje od Sitija, mada je pitanje kako će se sezone dalje odvijati sa sve više zaraženih i odloženih mečeva.

Izvor: b92.net