Ko je 46-godišnja dama koja je osvojila Kijanu Rivsa?

Čini se da Kijanu Rivs već decenijama nije imao ozbiljnu vezu, a tokom svoje karijere duge 35 godina nikada nije otvoreno iskazivao nežnost prema svojim partnerkama na crvenom tepihu.

Ali to se promenilo prethodnog vikenda kada je Kijanu Rivsdržao za ruku Aleksandru Grant na Gučijevoj filmskoj gali LACMA Art + u Los Anđelesu.

Glumac (55) i umetnica (46) ni za trenutak nisu puštali ruke dok su razmenjivali zaljubljene poglede i pozirali za desetine fotografija međunarodnim novinarima, čime su svima jasno dali do znanja da nemaju šta da kriju.

Kijanu je na događaju u subotu izgledao veoma ponosno u društvu žene koja mu je ukrala srce. 

Aleksandra i Kijanu
Aleksandra i Kijanu(Foto: Shutterstock)

Već nedeljama kruže glasine da su Kijanu i Aleksandra u ozbiljnoj vezi.

Par je izgledao veoma srećno kada su sredinom oktobra primećeni kako ruku pod ruku izlaze iz suši bara na Sanset bulevaru u Los Anđelesu, a ona mu je čak i naslonila glavu na rame.

Ko je Aleksandra Grant? 

Aleksandra Grant, koja živi u Los Anđelesu je umetnica i filantrop. Rođena je u Ohaju, a u oblasti umetnosti radi od završetka studija istorije i umetnosti na koledžu Svartmor 1994. godine.

Ova umetnica, poznata je po svojoj upotrebi jezika i razmeni sa piscima koje koristi kao izvor ideja za skulpture, slike, crteže i video uratke.

Ljubav ka usmenoj reči je razvila još kao dete, a odrastala je širom sveta i živela u Meksiku, Španiji i Francuskoj.

Izlagala je u prestižnim prostorima u čitavom svetu, uključujući i muzej LACMA u Los Anđelesu, galeriji Gradiva u Parizu i galeriji Harris Lieberman u Njujorku.

2008. Aleksandra je osnovala filantropski projekat pod nazivom grantLOVE koji proizvodi i prodaje originalna umetnička dela i izdanja knjiga u korist umetničkih projekata i neprofitnih umetničkih organizacija.

Aleksandra i Kijanu se poznaju već godinama, a prvi put su sarađivali na slikovnici za odrasle pod nazivom Oda sreći 2011. godine.

Izvor: Vijesti.me