Krivokapić: Crna Gora ne želi nikoga da ponižava, posebno ne Srbiju

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je da Vlada Crne Gore nema nameru nikoga da ponižava, posebno ne Srbiju, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da Srbija želi najbliže odnose sa Crnom Gorom, ali da neće dozvoliti da je neko ponižava.

Krivokapić je na Tviteru napisao Vlada na čijem je čelu nikada nije nikoga ponižavala, niti to ima nameru. “Posebno nama najbližu Srbiju. Želeli smo i dalje želimo najbolje moguće odnose”, naveo je Krivokapić.

Krivokapić je dodao da je upravo to bio razlog zbog kojeg su smatrali, a i dalje smatraju da treba čim pre da sednemo i rešimo sve što opterećuje naše odnose.

“Radujemo se najavljenom susretu, pre svega zbog dobrobiti naroda koji živi u obe države”, naglasio je Krivokapić i “tagovao” u svojim porukama nalog predsednika Srbije “predsednikrs”.

Vučić je ranije danas poručio Crnoj Gori i njenom premijeru Zdravku Krivokapiću da Srbija želi najbliže odnose sa Crnom Gorom, da ne traži ništa, ali da neće dozvoliti da Srbiju neko ponižava.

Izvor: rts.rs