Marin: Tužni smo zbog odlaska Milojevića ali i srećni zbog dolaska Stankovića

„Vladanu Milojeviću se zahvaljujem zbog svega što je učinio za klub, a nadam se da će Dejan Stanković nastaviti kao trener tamo gde je stao kao igrač,” kaže kapiten „crveno-belih”

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je juče da je ekipa tužna odlaskom trenera Vladana Milojevića, ali i srećna zbog dolaska Dejana Stankovića.„Želeo bih da zahvalim Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala”, rekao je Marin za sajt kluba.

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio mesto trenera Crvene zvezde.

Zvezda je sa njim osvojila dve titule šampiona Srbije, tri puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja, a bila je i u šesnaestini finala Lige Evropa.

Marin je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što će Milojevića zameniti Stanković.„Čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi”, kazao je Marin.

On je naveo da je ispratio način na koji je došlo do promene trenera i da je retkost da stari dočeka novo, a da to govori o stabilnom radu i veličini kluba.

Izvor: politika.rs