Najveće ljubavne afere koje su uzdrmale Holivud

Afere, skandali i velike ljubavi obeležile su živote ovih slavnih zvezda.

Keri Grant i Sofija Loren

Sophia Loren Clarifies Rumors About Her Affair with Cary Grant: Him  Proposing Would Have Been "Impossible"Keri Grant je bio u braku sa glumicom i spisateljicom Betsi Drake kada su fatalna Sofija i on započeli aferu koja je obeležila snimanje filma “Ponos i strast” 1957. godine. Godinu dana kasnije, Keri i Sofija su zajedno snimali film “Kuća na vodi” koji je bio rađen po scenariju Grantove žene.

Stiv Mekvin i Ali Mekgrou

Sve LJUBAVI i PATNJE Ketrin Hepbern: Zaklela se da neće imati DECU, volela  TUĐEG čoveka do smrti! (FOTO)Upoznali su se na snimanju filma “The Getaway”, Ali Mekgrou se odmah zaljubila u zločestog dečka Stiva i baš kao i on bila je u braku. Supruga Roberta Evansa, filmskog producenta, upoznala je uoči snimanja “Ljubavne priče” i udala se za njega krajem 1969. godine. Na samom početku tromesečnog snimanja Stiv i Ali upustili su se u aferu. Bila je to strastvena, dramatična, uzbudljiva avantura.

Ketrin Hepbern i Spenser Trejsi

Dramatična ljubavna priča Stiva Mekvina i Ali Mekgrou: Žao mi je što nismo  ostarili zajedno! (FOTO)Godine 1942. snima film “Žena godine”, gde je radila sa sa velikim zvezdama – Džejmsom Stjuartom i Spenserom Trejsijem sa kojim je započela vezu, tačnije aferu koja je trajala punih 26 godina. Njih dvoje su proglašeni za jedan od najboljih parova na filmskom platnu i zajedno su glumili čak u 9 ostvarenje.

Anđelina Džoli i Bred Pit

love couple cute Black and White beautiful couples brad pitt angelina jolie  angelina jolie and brad pitt feellng •Anđelina je bila umešana u javni holivudski skandal gde je okrivljena da je bila “druga žena” u razvodu glumaca Breda Pita i Dženifer Aniston. Tvrdi se, da je afera Pit-Džoli počela za vreme snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”, 2004. godine. Dok Anđelina i Pit nikad javno nisu komentarisali prirodu svoje veze, nagađanja su se nastavila tokom 2005. Prve intimne paparaci fotografije su se pojavile u aprilu, mesec dana kasnije, nakon što je Aniston podnela zahtev za razvod.

Izvor: superzena.b92.net