Najveće rok zvezde na koncertu “Jedan svet: zajedno kod kuće”

Legendarni Roling Stonsi potpisali su ugovor o učešću u dobrotvornom, virtuelnom koncertu “Jedan svet – Zajedno kod kuće”, zajedno sa Pol Makartnijem, Stivi Vonderom, Elton Džonom, Bili Ajliš i preko 100 najvećih rok zvezda, objavljeno je na sajtu Ultimate Clašic Rock.

“Čast nam je što smo pozvani da budemo deo ovog događaja i učestvujemo iz naših kuća, iz izolacije”, kaže se u saopštenju Rolling Stouns-a, ali uzevši u obzir da će svi članovi benda biti kod svojih kuća, nije jasno da li će rok legende svirati ili će se samo uključiti u razgovor.
Superzvezda Lejdi Gaga, jedna je od organizatorki ovog koncerta, takođe će nastupiti iz svoje kuće.

Ona je istakla da se emisija ne pravi zbog prikupljanja novca telefonskim uključenjima, već da je naglasak na solidarnosti i zabavi.

Američki komičari i voditelji Stiven Olber, Džimi Kimel i Džimi Falon biće domaćini ove emisije koja će biti uživo emitovati na Amazon Prajmu, Fejsbuku, Instagramu, Tvicu, Tviteru, Jutjubu i Epl TV-u.
Specijalni nastup poznatih svetskih muzičara biće emitovan uživo u znak podrške medicinskim radnicima koji se već mesecima bore protiv korona virusa i trajaće 8 sati.

Prenos ovog događaja počinje u nedelju u 02:00 časa preko društvenih mreža i lajv platformi, a kompletna zarada je namenjena naporima organizacije Global Citizens (Građani sveta) da se podrže Svetska zdravstvena organizacija i svi zdravstveni radnici koji su u prvim redovima borbe protiv pandemije korona virusa.
Prihodi prikupljeni od reklama idu u Fond za solidarnosti u borbi protiv kovida-19 Svetske zdravstvene organizacije.

Izvor: restartmagazin.rs/tanjug