Objavljen trejler za nastavak kultnog serijala “Isterivači duhova”

Prvi trailer dugoočekivanog nastavka kultnog serijala “Isterivači duhova” konačno je ugledao svetlost dana i nosi naziv “Isterivači duhova: Nasleđe”.

Svi fanovi legendarne američke komedije napokon će doći na svoje, nastavak ovog kultnog naučno-fantastičnog serijala u bioskope dolazi sledećeg leta, a delić onoga što čeka gledaoce otkriva prvi trailer filma. 

Naredno poglavlje originalnih “Isterivača” donosi reditelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman, koji i danas imaju kultni status među fanovima SF-a i vrhunske komedije.

U filmu „Isterivači duhova: Nasleđe“ fokus je na tajnama jedne porodice i jednog malog grada koje kriju pravu istinu o prošlosti. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje dece stiže u mali grad u kojem se počinju dešavati neobične stvari. Ubrzo porodica počinje da otkriva sopstvenu vezu sa originalnim Isterivačima duhova i tajnim nasleđem koje je njihov deda ostavio.

“Isterivači duhova” američka je fantastična komedija iz 1984. godine s pričom koja se vrti oko četvorice naučnika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po Njujorku. Reč je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo 239 miliona dolara u američkim bioskopima koji je rezultirao nastavkom, “Isterivači duhova 2” (1989).

Originalni Isterivači iz 1984. na brojnim su listama najsmešnijih i najboljih filmova 1980-ih. 

Izvor: vijesti.me