Pero Defformero objavio novi singl

Folk metal bend “Pero Defformero” prije nekoliko dana obradovao je fanove novim singlom.

U pitanju je ljubavna numera “Bez tebe” za koju im je, otkriva pevač sastava Goran Biševac Biške, kao inspiracija poslužio čuveni ljubavni film Džejmsa Kamerona “Titanik”.

“Taj sam film odgledao mnogo puta i bogami pustio suzu, pa sam morao da napišem ljubavnu pjesmu o toj situaciji. Eto, jadni Džek se smrznuo na onoj dasci želeći da Rouz nastavi svoj život i to je suština svega”, poručuje Biške.

I ova numera sastavljena je od stihova koji se rimuju, a sagovornik “Vijesti” smatra da je to odličan način da publika upamti pesmu.

“Mora da se rimuje. Pa sećate se i dok smo učili u školi svaka se pesma rimovala, a onda nam je zbog toga bilo lakše da je naučimo. Nama je cilj da ih publika upamti što pre, kako bi je sa nama pevali na koncertima”, poručuje Biške.

Numeru “Bez tebe” još uvijek nesu uvrstili na koncertni repertoar, ali imaju u planu.

“Pesma je tek izašla, da se zavrti i da je publika upamti pa ćemo je svakako svirati. Inače, drago nam je što se pesma dopada publici s obzirom na to da smo sa ovim singlom ponudili malo drugačiji koncept, ali su naši fanovi to prihvatili, tako da su komentari pozitivni. Ozbiljno smo odradili posao, iako smo neozbiljan bend, tako da je to na neki način golicanje mašte publike, pa nije čudo što neki pjesmu komentarišu ozbiljno, a neki šaljivo”, objašnjava on.

No, nije samo to što se rimuju glavni razlog što publika lako upamti njihovu pesmu, iako se ne mogu pohvaliti podrškom elektronskih medija.

“Od starta smo odlučili da naše pesme budu proste, jer je bend imao taj pristup – zezanje. Što se medija tiče, nekako je i bolje što nas nema u medijima. I to ima svojih prednosti. Internet je danas otvorio mnoga vrata. Znate kako, najbolji posao kod privatnika je kad te neko ko je imao priliku sa tobom da sarađuje sa tobom preporuči. Tako i naše pjesme prijatelji preporuče jedni drugima i to ima svoju draž. Sjajno je kad sasvim slučajno otkriješ neki bend i nastaviš da ih sušaš”, kaže Biške.

Bend je pripremio i novi album koji donosi 11 numera.

“Rešili smo da objavljujemo singl po singl, a pratiće ih spotovi. Kad se ova numera zavrti za jedno mesec, dva publika može očekivati novu pesmu. To je bolji način za promociju pesama. Multimedija records je naš izdavač, tako da će album biti objavljen negde naredne godine, sa numerama koje smo predstavili publici do tada i četiri nove koje će publika čuti tek pošto izađe disk”, obećava Biške.

Izvor: Vijesti.me