Ponovo odložena premijera novog Džejms Bonda

Premijera najnovijeg nastavka pustolovina Džejms Bonda ponovo je odložena i film No Time To Die trebao je da premijerno bude prikazan 8. oktobra 2021., najavio je studio MGM.

Ovo je već treće odlaganje, a objavljeno je na Tviter profilu slavnog britanskog tajnog agenta uz plakat filma s Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Pandemija koronavirusa zatvorila je na hiljade bioskopa po svetu i poremetila kalendar većine velikih producenata od kojih su neki ipak odabrali streaming ne bi li smanjili gubitke.

U jesen je produkcija Bonda najavila da će film biti prikazan 2. aprila 2021. kako bi se “mogao gledati u bioakopima širom sveta”.

U četvrtak je MGM saopštio da će No Time To Die (u slobodnom prevodu Smrt može pričekati) biti premijerno prikazan 8. oktobra 2021.

Prvi put je film trebao da bude prikazan 31. marta 2020. u Londonu.

U filmu Džejms Bond napušta svoje aktivnosti u tajnim službama da bi konačno uživao u mirnom životu na Jamajci. Međutim, njegov mir iznenada remeti poziv starog prijatelja iz CIA-e Feliksa Litera, koji ga zove u pomoć.

Negativca u nastavku glumi Amerikanac egipatskog porekla Rami Malek, koji je 2019. osvojio Oskara za najboljeg glumca tumačeći legendarnog Fredija merkjurija iz grupe Queen.

Izvor: b92.net