Posle 13 godina braka, glumački par se razvodi

Poznati glumački par Džoun Grufud i Alis Evans razvode se nakon 13 godina braka. Prema pisanju stranih medija, upravo je Grufud predao papire za razvod nakon što je Alis na Tviteru objavila da je glumac odlučio da će krenuti dalje bez nje.

“Moj voljeni suprug/srodna duša proteklih 20 godina, Joan Grufud, najavio je da će da napusti porodicu već od sledeće sedmice. Naše ćerke i ja smo veoma zbunjene i tužne”, napisala je Alis Evans u objavi koju je kasnije izbrisala.

Grufud nije ostavio nikakav komentar na tvit supruge, ali su oboje izdali zvanično saopštenje za medije:

“Kao što možete da zamislite, ovo je neverovatno težak period za našu porodicu i ostajemo posvećeni našoj deci. Hvala vam što poštujete našu privatnost”, poručili su.

Alis Evans su mnogi njeni fanovi pružili podršku na društvenim mrežama, a ona im je u objavi na Instagramu zahvalila i detaljno opisala kako se oseća:

“Nikad nisam mislila da će nam se ovo dogoditi. Još se borim protiv toga, jer volim našu decu i još ga volim, ali nešto mu se dogodilo u glavi i šta god da je, mislim da nam se neće vratiti. Bol je užasna, ali ja sam jača od bola i premda plačem po čitav dan kad moja deca ne gledaju, noću zbrajam brojke i planiram budućnost za nas”, napisala je glumica.

Grufud je februara prošle godine priznao da su se on i supruga protekle četiri godine zbog fizičke odvojenosti borili da pronađu vreme jedno za drugo, zbog čega je možda, pišu mediji, moglo i da se da nasluti da je njihovoj ljubavi došao kraj.

“Alis se vratila nakon što je bila odsutna sedam dana. Pohvalio sam se kako su deca u krevetu, a ona mi je odgovorila da sam bio sam s njima sedam dana i da probam da budem s njima šest meseci”, rekao je glumac za “Gardijan”.

Izvor: b92.net