Poslednji dan Beer Festa. “Irish Stew”:Nikada se nismo ovoliko radovali ponedeljku

Kao što već verovatno znate, ponedeljak 19. avgust jeste poslednji dan Belgrade Beer Fest-a.

Kao i prethodnih dana i danas možete očekivati odlične nastupe od strane “KKN-a”, Ajs Nigrutina i Timbeta, Marka Louis-a, “Rock Opere” i mnogih drugih.

Kako je generalno prošao 17. festival piva prosuidte sami a i danas kao i prethodnih dana pripremili smo za Vas još jednu izjavu. Ovoga puta to je bend “Irish Stew” a ćaskali sa njihovim vokalom Bojanom Petrovićem.

Evo šta nam oni imaju poručiti…

Autor: Marko Ristić ( @zamrznutitonovi )

Šta očekujete od ovog 17. po redu Belgrade Beer Fest-a?

Beogradski Beer Fest je manifestacija na kojoj se tradicionalno stvara dobra atmosfera, mislim da tu nema greške. Ono što mi se posebno dopada je to što festival objedinjuje i ljude koji su tu isključivo zbog muzike i one koji su tu pre svega zbog dobrog zezanja. Mislim da je naša muzika ujedno i ozbiljna i zabavna, pa će i jedni i drugi moći da uživaju na pravi način.

Da li ste uzbuđeni pred nastup?

Definitivno! Ovo će biti četvrti put da nastupamo na Beer Fest-u, a poslednji put se to desilo “davne” 2006. godine što znači da je najmanje jedna generacija publike promenjena. Radujemo se što ćemo moći da se predstavimo i novijoj publici, ali sam siguran i da je ovo dobra prilika da vidimo i neke stare fanove. Da budem iskren, nikada se nisam toliko radovao ponedeljku kao sada 🙂

S obzirom da je ovo festivalski nastup, sviraćemo presek cele karijere, najpoznatije pesme sa prethodna 4 albuma. Dakle bez većih iznenađenja, u centar.

Autor: Marko Ristić ( @zamrznutitonovi )

Kako vam se čini organizacija i da li se posebno radujete nastupu nekog benda, grupe ili osobe?

Radovali smo se nastupu Johnny Mara međutim prvi peh je bio to da se termin našeg nastupa preklopio sa njegovim a nažalost zbog pomeranja datuma festivala njegov nastup je na kraju i otkazan. Ali dobro, biće još prilike. Posetićemo pre svega “Bunt stage” jer će tu svirati neki novi mladi bendovi koji nemaju često priliku a sviraju možda i bolje nego ovi “veliki”. Sve ostalo je uglavnom prežvakano hiljadu puta i ne očekujem nikakvo posebno iznenađenje.

Kakvi su vam planovi za dalje?

Već uveliko planiramo nastupe za jesenju koncertu sezonu i paralelno sa time radimo na novim pesmama. Da ne trčim pred rudu i dajem striktne vremenske odrednice ali vrlo uskoro možete očekivati novi singl. Jedva čekam da čujem kako će publika reagovati na kompozitorsku saradnju sa Anom Đokić, novom violinistkinjom benda. Ona je starijoj publici verovatno dobro poznata kao glavni kompozitor najvećih hitova Irske muzike u Srbiji.

Hvala Bojanu Petroviću i bendu “Irish Stew”. Naša redakcija im želi svu sreću večeras, kao i svima ostalima koji nastupaju