Ronaldo: Nisam se vratio da budem navijač

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo vratio se u Mančester Junajted, a već pred meč sa Njukaslom istakao se u ulozi lidera.

Rezervni golman “crvenih đavola” Li Grant otkrio je detalje Ronaldovog govora pred duel u Premijer ligi.

“Vratio sam se u Mančester Junajted iz dva razloga. Prvi je zato što volim klub, drugi je što volim pobednički mentalitet koji se razvija u svim segmentima ovoga kluba. Nisam se vratio da budem navijač. Ako želite da uspemo, potrebno mi je da srcem volite ovaj klub. Morate da jedete, spavate i borite se za ovaj klub. Bez obzira na to da li igrate ili ne, morate da podržite svoje saigrače i da date 100 odsto za Junajted.Ovde sam da pobeđujem i ništa drugo. Pobede nam svima donose sreću. Želim da budem srećan, a vi?“, upitao je Ronaldo.

Cilj je jedan.

“Želim da vratim pobednički mentalitet ovom klubu, da kada jednog dana odem u penziju, on ostane. Ova grupa igrača će dominirati fudbalom, kao mi u prošlosti. Daću sve od sebe da tako bude, ali mi je potrebna i vaša podrška. Da li ste spremni za borbu? Da li ste spremni da ostavite sve na terenu za klub?“, završio je Ronaldo svoje izlaganje nakon čega je usledio aplauz.

Da nisu samo reči u pitanju, Ronaldo je pokazao i delom. Portugalac je bio dvostruki strelac u pobedi svoje ekipe nad Njukaslom 4:1.

Izvor: b92.net