Salah o novom ugovoru: Nije sve u parama

Fudbaler Mohamed Salah pričao je o potpisivanju novog ugovora sa ekipom Liverpula.

Salah ima još jednu godinu ugovora ispred sebe sa ekipom sa Enfilda, pa je dao intervju što se tiče toga. Kako sam kaže i dalje nije razmišljao o tome i to ga ne brine.

Ono na šta je usmerio najviše pažnje jeste trenutna sezona i želja da se ona zavrđi na najuspešniji način. Nije krio zadovoljstvo svojim boravkom u Liverpulu.

“Ne znam, imam još jednu preostalu godinu u ugovoru. Mislim da navijači znaju šta želim ali kada je reč o ugovoru tu nije sve u parama uopšte. Ne mogu vam reći sigurno. Imam još jednu godinu i navijači znaju šta hoću”, rekao je Salah.

Ima samo lepe reči za svoj klub i doživljava ga kao porodicu.

“Ovaj klub meni znači mnogo. Ovde sam uživao u fudbalu više nego bilo gde drugo. Dao sam ovom klubu sve i to su svi već videli. Imao sam mnogo neverovatnih trenutaka ovde. Osvajao sam trofeje, nadavao se golova… Ovo je kao porodica.”

Ispred sebe ima poslednju godinu u svom ugovoru, ali ga to ne brine.

“Nisam zabrinut, ne dozvoljavam da se brinem oko takvih stvari. Sezona još nije gotova, tako da hajde da je završimo na najbolji mogući način, to je najvažnija stvar. E onda ćemo videti”, rekao je reprezentativac Egipta.

Pričao je i o tome kako će doživeti odlazak iz Liverpula.

“Naravno, biće veoma emotivno. Igrati u takvoj atmosferi i imati navijače uvek iza sebe… Navijači uvek pevaju moju pesmu, ostavio sam trag ovde… Biće to veoma tužan trenutak”, zaključio je Salah.

Salah je u Liverpulu od 2017. godine i za to vreme je u dresu ekipe sa Enfilda odigrao 245 zvaničnih utakmica na kojima je postigao 145 golova. Sa Liverpulom je osvojio Premijer ligu i Ligu šampiona.

Izvor: b92.net