Saveti za zdraviji život – Prvi deo

U ovom teškom vremenu po 90% populacije, valja reći nekoliko reči koje mogu svima pomoći i poboljšati kvalitet života u svakom smislu.

Dakle dok svi bruje oko virusa, niko ne priča o preventivi, zdravom životu i mehanizmu za život bez problema u bilo kom stanju.

Dakle pre svega probajte bar u ovom vremenu da se sklonite u neki prirodni ambijent gde ćete biti zaštićeni, a u regularnom stanju probajte što češće da posećujete prirodne ambijente gde imate brojne benefite.

Međutum ono što je najbitnije reći, jeste kako živeti i šta raditi da biste bili što zdraviji i zaštićeni od bilo koje bolesti.

Ključne oblasti su:
1) Ishrana
2) Voda
3) Odmor
4) Izlaganje suncu
5) Fizički rad/trening
i brojna druga.

Ali ćemo govoriti i prozimati kroz ceo tekst i objasnjenja i argumente o štetnosti vodećih uzročnika bolesti smrti u savremenom svetu kao što su:
1) Nezdrava ishrana
2) Alkohol, cigarete i narkotici
3) Kafa
4) Stres
5) Nedovoljna fizička aktivnost
6) Neadekvatna medicinska pomoć
I još brojna druga.

Tako da ukoliko možete povucite se u prirodni ambijent ili ga bar posećujte, pored navedenih stvari gore na koje treba obratiti pažnju u takvom ambijentu možete dobiti razne benefite kao sto su čist vazduh i organska hrana koja se proizvodi u domaćinstvima, kao i kvalitetna voda sa proverenih i alkalnih izvora.

Stefan Grujičić – Restart magazin