Stigao prvi trejler za „Glavnog heroja“ sa Rajanom Rejnoldsom

Od reditelja veoma popularne serije „Čudnije stvari“ Šona Levija stigao je prvi trejler za akcionu komediju „Glavni heroj“ koja će se u bioskopima naći od 2. jula 2020. godine.

Glavna uloga pripala je jednom od omiljenijih holivudskih glumaca Rajanu Rejnoldsu (igra naslovnu ulogu u serijalu Dedpul) koji na velikom platnu oživljava bankarskog službenika Gaja.

Zarobljen u rutini svakodnevice, Gaj je zaprepašćen kada otkrije da je u stvari sporedni lik u brutalnoj video-igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada njegova banka biva opljačkana sedamnaesti put u danu, počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Prema Rejnoldsovim rečima, u pitanju je Povratak u budućnost za nove generacije, a kako glumac ističe, najnovija avantura Glavni heroj je najbolje iskustvo koje je imao do sada na filmu.

Priča koegzistira između stvarnog sveta i imaginacije, a reditelj Šon Levi ističe da film nije samo spektakl: „Priča je veoma okrenuta samim likovima. Film govori o usponu idealista u svetu koji je veoma mračan“.

Osim Rajana Rejnoldsa, u glumačkoj ekipi su i Džo Keri, Džodi Komer, Oven Burk, Britne Oldford i drugi.

Akciona komedija Glavni heroj u pohod na bioskope kreće 2. jula 2020. godine.

Izvor: RTS.rs