Vaš usisivač „slabo vuče“? Imamo pravo rešenje!

Usisavanje zasigurno važi za jedan od najneomiljenijih kućnih poslova koje svako domaćinstvo mora da obavlja. Dodatno, ukoliko živite u zgradi, dodatni problem mogu predstavljati komšije zbog kojih morate voditi računa o tome kada usisavate.

Ukoliko koristite usisivače sa zamenljivim kesama, veoma je važno da znate da se preporučuje pražnjenje ili zamena kese kada je do trećine puna. Kada se kesa napuni, usisna snaga usisivača slabi, troši se više struje i Vaš usisivač postaje i do 20% neefikasniji.

Kada se ove stvari udruže, ne postoji bolje rešenje nego da ceo proces usisavanja traje što kraće. Rešenje za Vaš problem mogu biti odgovarajuće kese za usisivač.

Perfect Bag su kese za usisivače proizvođača Worwo, jednog od vodećih proizvođača i snabdevača tržišta EU. Ove kese su izrađene od mikrofibera i omogućavaju tiši rad Vašeg usisivača kao i 20% veću usisnu snagu. Perfect Bag kese su i do 60% trajnije od običnih, papirnih kesa.

Perfect Bag kese za usisivače smanjuju iritaciju i alergije respiratornih organa, obzirom da anti-alergijski filter zaustavlja i do 95% štetnih čestica. Jedno pakovanje ovih kesa sadrži 4 mikrofiber kese, kao i rezervni filter za Vaš usisivač.

Zbog globalne pandemije korona virusa, osim u radnjama, kese su od sada dostupne i online, gde ih možete naručiti po 10% nižoj ceni. Vreme za dostavu je do 3 radna dana, a troškovi isporuke su veoma povoljni.

Kese ovih usisivača pokrivaju preko 90% modela usisivača sa domaćeg tržišta, tako da proverite – verovatno imaju odgovarajuću kesu i za Vaš usisivač!

https://kesezausisivac.com/prodavnica/
https://kesezausisivac.com/Perfect%20Bag