VIP menja ime brenda u A1

U poslednjih 12 godina, Vip mobile je član A1 Telekom Austria Grupe. U septembru 2017. godine A1 Telekom Austria Grupa je odlučila da A1 uvede kao jedinstveni brend za sve kompanije članice. U skladu sa ovom strategijom, Vip mobile će tokom 2020. godine promeniti brend u A1.

Sve dogovorene usluge sa operaterom, korisnici će nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sada, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

“Tokom proteklih godina Vip beleži održivi rast, koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom rastu broja korisnika i tržišnog učešća. Pripadnost A1 Telekom Austrija Grupi nam je već omogućila da delimo iskustva kao i nove tehnologije. Prepoznati smo kao inovator i kompanija koja menja tržište na bolje. Sada je vreme da se i mi promenimo na bolje. Čvrsto stojimo iza uverenja da operateri danas ne mogu više da pružaju samo pristup infrastrukturi i korisničku podršku, a rebrendiranje će upravo dati značajan doprinos ispunjenju ovog obećanja”, rekao je Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile. 

Izvor: N1